Change language

Stefan & Kim - Så mycket mer jul

En supermusikalisk duo i världsklass bjuder på en show i världsklass

Nu är Stefan och Kim tillbaka på Kajskjul 8 för fjärde gången. Och som tidigare lär det bli fullbokat och en härlig stämning.

Föreställning

Stefan och Kim tar med dig på musikalisk resa där de bjuder på världshits personligt tolkade med klassiska toner, romantiska tongångar, rock och andra musikaliska genrer. Den här gången kombinerat med jultoner. Det är en lekfull och smått galen show med två musikaliska ekvilibrister som hanterar sina instrument med tonsäker fulländning och humor. Har du inte sett dem tidigare, ska du inte missa deras nya show.

Julbord & dryck

Göteborgs bästa julshow med världs­artisterna Stefan och Kim kombineras mer än gärna med ett riktigt bra julbord. Ett läckert julbord som har fått en modern twist blandat med klassiska smaker, överraskande och mersmakligt. 

Vårt högst personliga och smakfulla julbord kräver förstås sina drycker. Och vem är inte bäst att kombinera julens smaker än våra bartenders och vår köksmästare. De har smakat och testat och komponerat tre utomordentligt goda paket. Det börjar förstås med glöggen, hemlagad och sen fortsätter det med noggrant utvalda viner eller den kalla ölen. I baren serveras dessutom drinkar som är inspirerade av en riktig god jul. 

JULBORDET

 

Om Stefan & Kim

Genom att kombinera musikalisk ekvilibrism med stor humor och en repertoar som sträcker sig från Puccini till Avicii fyller Stefan Arwidsson och Kim Strandberg konserthallar världen över. De har spelat för flera av de kungliga hoven i Europa, vid olympiska spel, Las Vegas så klart, Ryder Cup, i klassiska Central Park i New York och med Diggiloo-turnén. Stefan och Kim har spelat och utvecklat sitt artisteri till perfektion efter studierna på Musikhögskolan i Malmö. 1984 genomförde de sin första konsert och har sedan dess arbetat över hela världen. 

Biljetter & priser

Åldersgräns 18 år. Bordsplacering görs i bokningsordning. Betalda biljetter återlöses ej. Rullstolsplatser finns och bokas via telefon.

Företags- och gruppbokning

Tider
 • 18.30
  Välkommen till Kajskjul 8! Dörrarna öppnas!
 • 18.45
  Välkomna till bords – julbordet står uppdukat
 • 19.40
  Förshow
 • 21.30
  Huvudshow
 • 23.00
  Välkommen till baren – DJ fredag & lördag