Change language

Flera artister - Sommarbistron Stand-up

Förköp eller kom direkt

Lördagar är stand-up kvällar på Kajskjul 8. Med några av landets roligaste komiker!

I sommar har vi samlat några av landets roligaste och mest träffsäkra komiker på Kajskjul 8. Var och en med sina egna tänkvärda vardagsbetraktelser. Lördagskvällarna blir helkvällar med Emma Knyckare, Ann Westin, Kodjo Akolor, Hasse Brontén, Lennie Norman, Robin Paulsson och ett gäng rookies och supports. Gemensamt är att det blir väldigt roligt. Vi tycker att det blir ännu roligare om också du kommer.

Om kvällen

Mellan den 29 juni och 17 augusti flyttar den Göteborgsbaserade ståuppklubben ”Hilarious Stand-Up” in på vår Sommarbistro med några av landets grymmaste komiker. Räkna med roliga helkvällar där stämningen stegras, från igenkännande leenden till gapflabb och skrattattacker. Dörrarna öppnas kl 18.00 då man kan inta en bra placering samt beställa något gott att äta och svalkande att dricka. Stand-up kvällen börjar kl 20.00 med en liten lätt uppvärmning och en presentation av kvällens komiker med kvällens MC. Efter det snabbt in på kvällens rookie som får chansen att testa sina oneliners och erfarenheter, med andra ord en möjlighet att bli morgondagens stjärna. Därefter applåderar vi in kvällens support som värmer upp skrattmusklerna inför aftonens headliner som äntrar scenen. Vid 22-tiden kan du antingen varva ner, men helst höja stämningen ännu mer. Då går vi från snack till musik i baren. 
Om du förköper biljett garanteras du inträde.

DU KAN ÄVEN KÖPA BILJETT VID DÖRREN FÖR 130 KR. 
Insläpp sker i mån av plats.

Kodjo Akolor 29 juni

Ses överallt. Lika rolig varje gång.
Kodjo Akolor är kanske mest känd som en av programledarna för årets Melodifestival, Musikhjälpen, P3 Guld och inte minst Morgonpasset i P3 där han med sitt sprudlande humör och en nyfikenhet fått trötta svenskar att piggna till. Parallellt med radio- och Tv-livet har Kodjo blivit en av landets mest uppskattade och roligaste komiker. 2015 debuterade han med sin egen stand-up show ”Brott mot jantelagen” och gav sig ut i landet för att prata om att vi faktiskt ska tro att vi är något. Nu är han tillbaka med sin snabba tunga och nya tankar som får oss att fundera och skratta. Väldigt mycket.

Ann Westin 6 juli

Sveriges roligaste komiker gång på gång.
Hon är vald till Sveriges bästa kvinnliga ståuppare inte mindre än tre gånger. Senast med motiveringen “Med sin timing och obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar utvecklas”. Vem vet vad hon levererar den här gången, det vill man ju inte missa. Många är förvånade över att hon har fått priset tre gånger. Det borde varit fler.

Tobias Persson 13 juli 

Vänner, medmänniskor, publik!
Tobias har varit stand-up komiker sedan 2001. Parallellt med det har han spelat fars, skrivit böcker, tv-manus, levererat rimmade dikter till tidningar, gjort filmer, musik, regisserat tv-reklam med mera. Många känner nog igen honom från Ö&B-reklamen. Sedan 2009 uppträder han frekvent i Storbritannien på diverse humorklubbor (har gjort fem olika shower på Fringe-festivalen i Edinburgh.) I vintras turnerade han Sverige runt med sin egen show ”Man på prov”.

Lennie Norman 20 juli

Levererar pricksäkra iakttagelser år efter år. 
Lennie Norman började för länge sedan som musiker men övergick till sist att leverera träffsäker humor som fick många gillare och några ogillare. Som en av pionjärerna inom svensk stand-up satte han genast ribban och han la den högt med en gång. Förra året turnerade han runt om i Sverige sin egen show “Gubbvarning”. Nu är han äntligen tillbaka i Göteborg för en stand-up kväll på Kajskjul 8:s Sommarbistro.

Robin Paulsson 27 juli

Inte bara Skånes roligaste komiker.
Med sin omåttligt populära talkshow ”Robins” är det få som inte vet vem Robin Paulsson är. Som programledare för Melodifestivalen 2015 tillsammans med Sanna Nielsen mötte han en ännu större publik. Alla kanske inte känner till att han dessutom har skrivit manus till sketchprogrammen ”Kvarteret Skatan” och ”Extra Allt”. Robin har även medverkat i ”Parlamentet” och varit programledare för ”Svenska Idrottsgalan” ett par gånger. Att möta en publik och leverera ett underhållande framträdande är med andra ord en självklarhet för Robin.

 

Hasse Brontén 3 augusti

Säpo-polisen som blev komiker.
Hasse är före detta Säpo-polisen som blev programledare för ”Efterlyst” och startade podcasten ”Snutsnack” som på kort tid har den blivit en av Sveriges mest uppskattade poddar. Han är även en av Sveriges mest bokade komiker. Har man sett honom förstår man varför. Och det är därför han kommer till Kajskjul 8. Det här är ett av många citat som sammanfattar Hasses framträdanden på ett bra sätt: ”Hasse får med sin härliga personlighet och avslappnande humor vilken publik som helst att ha en fantastisk rolig kväll!

Emma Knyckare 17 augusti

Rolig på radio. Roligare live.
Emma Knyckare har skaffat sig en stor fanbase som programledare och komiker. Under flera år ledde hon ”Morgonpasset” och ”Tankesmedjan”. Hon var en av programledarna för ”Musikhjälpen” 2013 och samma år drog hon igång sitt eget radioprogram ”Knyckare i P3″. Förra året startade hon ”Statement festival” och turnerade landet runt med sin egen ståuppshow ”Årets Mama – En föreställning om familjeliv, underliv och kärlek”. Vi förmodar att du inte har missat henne. Och då förmodar vi att du inte tänker missa hennes framträdande på Kajskjul 8.

 

 

Biljetter & priser

• Betalda biljetter återlöses ej.
• Begränsat antal rullstolsplatser finns och bokas alltid via telefon.
• Du kan betala vid dörren till en kostnad av 130 kr i mån av plats. Om biljettförsäljningen är stängd kan det finnas biljetter vid dörren, ring eller kom förbi!
• Åldersgräns från 18 år efter 23.00.

Företags- och gruppbokning

Hej!
Du har hittat till en sida med en artist som redan varit här.
Förhoppningsvis har vi något i vårt aktuella utbud som faller i smaken.
Är du nyfiken på vilka artister som varit här under åren – ta en titt HÄR.