Change language

Pistvakt - Fjöl av!

Göteborgs enda pjäxträff.
Med Sveriges roligaste pistvakter.

Efter 5:e gången på Kajskjul 8 är Pistvakt större än någonsin med ca 8 miljoner lyssningar på Spotify. De tre bröderna är tillbaka veckorna innan jul. Jacob Nordenson, Tomas Norström och Lennart Jähkel alias bröderna Marklund har skrivit nya favoriter som nu finns på EP:n “Nere hos Beng-ha”, så lyssna och öva på stegen och försäkra dig om att fixa dina biljetter. Det finns fortfarande biljetter på torsdagar och fredagar samt några enstaka till sista lördagen 15 december.

Föreställning

Visst håller de klassiska låtarna och skämten än, kultstatus är ett understatement. Men gott folk, det är dags för ett nytt kapitel. 5 nya låtar har värkt fram i uthuset i Svartlien. Under nio kvällar kring juletid kan du få njuta av dessa nya alster. Välkommen till en fantastisk pjäxträff på Kajskjul 8 i Göteborg tillsammans med Pistvakterna Sven-E, Jan-E och Olle, söner till den sedan länge försvunne diplompistvakten Stor-Erik. Räkna med en helkväll där de kommer att framföra sina nya låtar som gamla hits. Men de kommer inte ensamma, de tar med sig sitt band Pjäx Pistols och sina bedårande sångfåglar och kusiner ”The Klimtatjakka Chicks”. Spänn på er danspjäxorna och gör er redo för ett pärshkans Gaj & Partaj!

Meny

Vad vore en lyckad helkväll utan en smakfull måltid. Du kan köpa en 3-rättersmenybiljett inklusive show eller enbart biljett till showen. En meny som möjligen är komponerad i uthuset i Svartlien. Men högst troligt här i köket av våra kockar. Tre rätter för dig som uppskattar god mat, för dig som är köttätare eller vegetarian. Tre rätter som smakar ännu bättre med våra utvalda drycker. Dryck kan köpas till genom förbokning eller beställas på plats. Smaklig måltid.

meny

Om Pistvakt

Efter att ha gjort succé på teaterscenen blev Pistvakt en TV-serie som idag nått en närmast makalös kultstatus. TV-serien blev 2005 även långfilm, som blev det årets mest sedda svenska långfilm och 2001 kom även deras första skiva “Gaj å Partaj”. Den lade grunden till hundratals shower och konserter över hela landet. Men det slutar inte där, de senaste åren har kärleken och intresset för Pistvakt ökat lavinartat (Ursäkta fjällvitsen). I publiken finns allt från barnsben till gråskägg. Skivan streamas över 7 000 gånger varje dag, inte illa för en 18 år gammal skiva som nu har kompletterats med en EP “Nere hos Beng-ha! Bröderna Marklund spelas av Jacob Nordenson, Tomas Norström och Lennart Jähkel. För 22 år sedan iklädde sig tre av landets mest erkända skådespelare för första gången rollen som tre väldigt speciella bröder: Pistvakterna Sven-E, Jan-E och Olle Marklund. Sagan om de tre bröderna har sedan dess bara vuxit i popularitet.

Biljetter & priser

Åldersgräns 18 år. Bordsplacering görs i bokningsordning. Menygäster placeras framför showgäster. Betalda biljetter återlöses ej. Rullstolsplatser finns och bokas via telefon.

Företags- och gruppbokning

Tider
  KVÄLLENS UPPLÄGG cirkatider:
 • 18.00
  Dörrarna öppnas och samtliga matgäster välkomnas
 • 19.30
  3-rättersmiddag serveras
 • 20.30
  Senast ankomsttid för gäster med enbart showbiljett
 • 21.30
  Pistvakt på scen
 • 23.30
  Pjäx Pistols live på lilla scenen
 • 00.30
  Bar & musik
 • 01.00
  Tack för i kväll
Press

Hej!
Du har hittat till en sida med en artist som redan varit här.
Förhoppningsvis har vi något i vårt aktuella utbud som faller i smaken.
Är du nyfiken på vilka artister som varit här under åren – ta en titt HÄR.