Change language

Pistvakt - Fjöl av!

Göteborgs enda pjäxträff.
Med Sveriges roligaste pistvakter.

Efter 5:e gången på Kajskjul 8 är Pistvakt större än någonsin med ca 8 miljoner lyssningar på Spotify. Nu kan vi meddela att de tre bröderna är tillbaka veckorna innan jul. Vi kan också avslöja att Jacob Nordenson, Tomas Norström och Lennart Jähkel alias bröderna Marklund just nu skriver på nytt material som vi kommer att bjudas på. Så försäkra dig om att fixa dina biljetter!

Föreställning

Visst håller de klassiska låtarna och skämten än, kultstatus är ett understatement. Men gott folk, det är dags för ett nytt kapitel. Vi kan avslöja att det slipas på nya texter och låtar i uthuset i Svartlien. Under nio kvällar kring juletid kan du få njuta av dessa nya alster. Välkommen till en fantastisk pjäxträff på Kajskjul 8 i Göteborg tillsammans med Pistvakterna Sven-E, Jan-E och Olle, söner till den sedan länge försvunne diplompistvakten Stor-Erik. Räkna med en helkväll där de kommer att framföra såväl nya som gamla hits. Men de kommer inte ensamma, de tar med sig sitt band Pjäx Pistols och sina bedårande sångfåglar och kusiner ”The Klimtatjakka Chicks”. Spänn på er danspjäxorna och gör er redo för ett pärshkans Gaj & Partaj!

Kvällens meny

Vad vore en lyckad helkväll utan en smakfull måltid. Du kan köpa en 3-rättersmenybiljett inklusive show eller enbart biljett till showen. En meny som möjligen är komponerad i uthuset i Svartlien. Men högst troligt här i köket av våra kockar. Tre rätter för dig som uppskattar god mat, för dig som är köttätare eller vegetarian. Tre rätter som smakar ännu bättre med våra utvalda drycker. Dryck kan köpas till genom förbokning eller beställas på plats. Smaklig måltid.

kvällens meny

Om Pistvakt

Efter att ha gjort succé på teaterscenen blev Pistvakt en TV-serie som idag nått en närmast makalös kultstatus. TV-serien blev 2005 även långfilm, som blev det årets mest sedda svenska långfilm och 2001 kom även deras första skiva ”Gaj å Partaj”. Den lade grunden till hundratals shower och konserter över hela landet. Men det slutar inte där, de senaste åren har kärleken och intresset för Pistvakt ökat lavinartat (Ursäkta fjällvitsen). I publiken finns allt från barnsben till gråskägg. Skivan streamas över 7 000 gånger varje dag, inte illa för en 18 år gammal skiva. Bröderna Marklund spelas av Jacob Nordenson, Tomas Norström och Lennart Jähkel. För 22 år sedan iklädde sig tre av landets mest erkända skådespelare för första gången rollen som tre väldigt speciella bröder: Pistvakterna Sven-E, Jan-E och Olle Marklund. Sagan om de tre bröderna har sedan dess bara vuxit i popularitet.

Biljetter & priser
Företags- och gruppbokning

Tider
  KVÄLLENS UPPLÄGG cirkatider:
 • 18.00
  Dörrarna öppnas och samtliga matgäster välkomnas
 • 19.30
  3-rättersmiddag serveras
 • 20.30
  Senast ankomsttid för gäster med enbart showbiljett
 • 21.30
  Pistvakt på scen
 • 23.30
  Pjäx Pistols live på lilla scenen
 • 00.30
  Bar & musik
 • 01.00
  Tack för i kväll