Change language

PLATSER KVAR TILL FREDAGENS SPELNING!
En av Sveriges främsta artister, Ola Salo kommer tillsammans med vännen och pianisten Christopher Dominique till oss i oktober. Det blir unika spelningar med intimitet och spontanitet i centrum. Ola kommer varva egna låtar från hela sin karriär med sånger från hans favoritartister och däremellan bjuder han på reflektioner och berättelser. Det blir humor och allvar, tänkvärdheter och galenskap. 

Missa inte chansen att få möta denna mångsidiga artist i det mest personliga och avskalade format han någonsin bjudit på. Upplev en helkväll med landets kanske mest karismatiska liveartist!

Varmt välkommen!

Om Showen

En unik spelning med intimitet och spontanitet i centrum. Den minimala sättningen ger fullt utrymme för improvisation och infall vilket gör varje föreställning olik den andra. Ola varvar egna låtar från hela sin karriär med sånger från hans favoritartister och däremellan bjuder han på reflektioner och berättelser. Det blir både humor och allvar, tänkvärdheter och galenskap. 

Ensemble:
Ola Salo – sång, gitarr och munspel 
Christopher Dominique – piano

Producent: MT Live AB

 

Meny

Vår köksmästare Daniel har tillsammans med våra kockar komponerat en smakfull middag speciellt för kvällen.

läs mer om menyn

Om Ola

Ola Salo är en av Sveriges främsta artister. Med sin gudabenådade röst har han brutit ny mark i hur svensk populärmusik kan låta. Ola grundade The Ark 1991 och de blev ett av tjugohundratalets största svenska band. The Ark var alltid lite mer färgstarka, teatraliska, oblyga och vidsynta än alla andra. En ostoppbar livemaskin som aldrig tvekade inför att dela med sig av livsfilosofiska tänkvärdheter. 2011 slutade bandet spela, men under förra året uppstod de igen till allas glädje. De åkte på en hyllad sommarturné ”The Ark Reunion Tour 2022”.

Under The Arks uppehåll spelade Ola bland annat den kritikerrosade krogshowen ”It takes a fool to remain sane” i Stockholm, Göteborg och Malmö för utsålda hus. Showen hyllades till skyarna av både publik och kritiker. Förra året turnerade Ola med ”Jesus Christ Superstar” tillsammans med Peter Jöback med flera. 

Och i år kan du se honom i ett mindre avskalat och tight format där han varvar egna låtar från hela sin karriär med sånger från hans favoritartister och däremellan bjuder han på reflektioner och berättelser. Denna spelning gör han ihop med sin barndomsvän Christopher Dominique. De har samarbetat i många år med olika projekt.

Biljetter & priser

• Åldersgräns 18 år.
• Bordsplacering görs i bokningsordning.
• Betalda biljetter återlöses ej.
• Begränsat antal rullstolsplatser finns och bokas alltid via telefon.
• Garderobsbiljett kostar 30 kr vid förköp, på plats 35 kr.

Företags- och gruppbokning

Tider
  KVÄLLENS UPPLÄGG cirkatider
 • 18.00
  Dörrarna öppnas, välkommen!
 • 19.00
  Middag serveras
 • 21.00
  Spelstart
 • 22.30
  Bar och mingel!
 • 00.00
  Tack för ikväll!
Hej!
Du har hittat till en sida med en artist som redan varit här.
Förhoppningsvis har vi något i vårt aktuella utbud som faller i smaken.
Är du nyfiken på vilka artister som varit här under åren – ta en titt HÄR.