Change language

Flera artister - Hilarious Stand-up

Showplatser bokas fram till 14.00 aktuell söndag. Därefter köp vid dörr!

Tre söndagar i höst är stand-up på Kajskjul 8 

Vi har samlat några av landets roligaste och mest träffsäkra komiker. Var och en med sina egna tänkvärda vardagsbetraktelser. Söndagarna blir helkvällar med Özz Nûjen, Thomas Petersson, Mårten Andersson och ett gäng rookies och supporters. Gemensamt är att det blir väldigt roligt. Vi tycker att det blir ännu roligare om också du kommer!

Om kvällen

Göteborgsbaserade ståuppklubben ”Hilarious Stand-Up” kommer med några av landets grymmaste komiker till Kajskjul 8. Räkna med roliga helkvällar där stämningen stegras, från igenkännande leenden till gapflabb och skrattattacker. Vi börjar med en liten lätt uppvärmning då MC presenterar komikerna. Efter det snabbt in på rookies som får chansen att testa sina oneliners och erfarenheter, med andra ord en möjlighet att bli morgondagens stjärna. Därefter applåderar vi in supporter som värmer upp skrattmusklerna inför aftonens headliner som äntrar scenen. Vid 20-tiden kan du antingen varva ner, då går vi från snack till musik i baren. 

 

 

meny

Vi har olika rätter för kvällarna. Alla med ett vegetariskt alternativ, alla lika goda! Vill du köpa något på plats kan du välja våran goda delikatessbricka.

meny

Mårten Andersson 24 november

Han är grundaren och hjärnan bakom ”RAW comedy club”, som under flera säsonger gick på Kanal 5. Redan som 25 åring slog han igenom som komiker i radioprogrammet ”Pippirull” med sina väldigt roliga imitationer av bland andra Dr. Alban och Mikael Persbrandt. År 2000 började han med stand-up och efter det har karriären rullat på som vinden, med utmärkelser som ”Årets rookie” och ”Årets komiker” i bagaget vet man att med Mårten på scen får man en garanterat rolig kväll. Under 2015 gjorde han 40 shower med sin första egna soloföreställning ”Under ytan”, som hyllades av både kritiker och publik och köptes in av TV4. Mårten själv kallade showen för ”spiritual comedy” –  en föreställning där man både skrattar massor men också blir inspirerad och berörd. Under 2019 har han turnerat Sverige runt med sin show ”Mårten Andersson – 20 år på scen”.

På scen ser ni även MC Filip Hjelmér som kommit trea i nordens största humortävling ”Lund Comedy Festival”. Idag driver han den populära stå-upp klubben ”Andralång Comedy”. Hans skånska rappa stil på scenen får hela publiken att sugas med för att ha en rolig kväll med hans publiksnack och härliga energi. Erik Börén som började sin stand-up karriär 2007 och har sedan dess uppträtt på bland annat Norra brunn, Oslipat och Lund Comedy Festival. Han har turnerat med bland andra David Batra, Robin Paulsson och Magnus Betnér. Sedan 2018 driver han humorklubben Humorfalangen i Lund, är publikuppvärmare för TV-programmet ”Robins”. 2018 startade han stand-up klubben ”Stand-Up Deluxe”. Taher Limane en rising-star som till vardags är en av Sveriges bästa säljare, det kan man förstå för hans mun går i ett…

Thomas Petersson 27 oktober

Han har medverkat i mängder av TV-shower, allt från ”Släng dig i brunnen” och ”Doobidoo” till ”Så skall det låta”, ”På spåret” och ”Time Out”. Han har varit på turné landet runt med tre egna stå-upp shower, ”Best of Thomas Petersson” 2009, ”Skakad inte störd” 2012 och ”Tillbaka i verkligheten” 2015, med andra ord, show finns i hans gener. 2019 tog han åter plats i sommarens stora Diggiloo-turné. Thomas har på senare tid medverkat i TV-program som ”Bäst i test”, ”Så ska det låta”, ”Bingolotto” med flera.

På scen ser ni även MC Martin Svensson, han är en proffsig, smart och vansinnigt rolig ”överbältetkomiker”. Med över 2200 föreställningar i bagaget har han uppträtt i alla stora och små sammanhang och han syns regelbundet på scener som Norra Brunn i Stockholm. Kvällens support är Ola Aurell som med sina hysteriskt roliga sånger och unika scenpersonlighet etablerat sig både på den svenska visscenen och som sjungande stå-upp komiker. Han har kallats allt från ”geni” och ”den där sjuke jäveln” till ”han som fört visan in i 2000-talet”. 2012 framträdde han i RAW Comedy på Kanal 5, släppte sin debutskiva ”Tio sånger med sensmoral”, och gjorde samma sommar braksuccé på Visfestivalen i Västervik. Sedan dess är han humorist på heltid, och turnerar i Skandinavien med sina själsfördärvliga alster och sitt glada vansinne. Linda Smedberg en rising-star som pratar om allt mellan himmel och jord!

Özz Nûjen 29 september


Hans första soloshow ”Dålig stämning” hade premiär 2012 och blev en stor succé och turnerade i tre säsonger i både Sverige och Norge. När föreställningen visades i SVT året efter blev det ett av de mest delade klippen på SVT Play under hela året.
Förutom stand-up har han jobbat på radio i bland annat ”Morgonpasset i P3”, sin egen radiotalkshow ”Özz i P1”, varit med i flera Wallander-filmer, fotbollskomedin ”10 000 timmar” med Peter Magnusson och spelat teater på några av Sveriges största scener. Han är även en av grundarna till ståuppshowen ”Stockholm live” som gjort stand-up till en konstform att räkna med i Sverige. Kort och gott, han har gjort ALLT och lite till.

På scen ser ni även MC Kadir Meral som är mångsysslare: komiker, lärare, föreläsare, konferencier, krönikör och moderator. Han är bosatt på västkusten, och har över tio års erfarenhet som komiker på scener runt om i landet. Johan Rünow är kvällens support. Han kallar sig själv för Sveriges bästa vardagsterrorist, vilket han har gjort en föreställning om. Den hade premiär på Lund Comedy Festival 2014 och sålde slut väldigt fort. Med sin skruvade vardagshumor blir han snabbt en publikfavorit var han än dyker upp. Koshar Rasheed är västsveriges hungrigaste up-and-coming-rising star!

Biljetter & priser

• Bordsplacering görs i bokningsordning.
• Betalda biljetter återlöses ej.
• Begränsat antal rullstolsplatser finns och bokas alltid via telefon.
• Garderobsbiljett 25 kr, kan även förköpas vid köp av biljett.

Företags- och gruppbokning

Speldatum
Datum
Middag+Show
Endast show
Tider
  KVÄLLENS UPPLÄGG cirkatider
 • 17.00
  Matgäster välkomnas
 • 17.30
  Maten serveras
 • 18.00
  Entrégäster välkomnas
 • 19.00
  Hilarious Stand-Up
 • 21.00
  Musik i baren
Hej!
Du har hittat till en sida med en artist som redan varit här.
Förhoppningsvis har vi något i vårt aktuella utbud som faller i smaken.
Är du nyfiken på vilka artister som varit här under åren – ta en titt HÄR.
Angående Covid-19 och ditt besök hos oss

Kajskjul 8 följer noggrant händelseutvecklingen av Covid-19 och agerar enligt myndigheternas direktiv och riktlinjer. Vi har fokus på våra gästers säkerhet, hålla avstånd och arbetet med hygien. Med tillförsikt börjar vi nu blicka framåt och vi hoppas på ett bättre utgångsläge!