Change language

Flera artister - Hilarious Stand-up

3 söndagar i höst är stand-up kvällar på Kajskjul 8. Med några av landets roligaste komiker!

I höst har vi samlat några av landets roligaste och mest träffsäkra komiker på Kajskjul 8. Var och en med sina egna tänkvärda vardagsbetraktelser. Söndagskvällarna blir helkvällar med bland andra Özz Nûjen och ett gäng rookies och supporters. Gemensamt är att det blir väldigt roligt. Vi tycker att det blir ännu roligare om också du kommer.

Om kvällen

I höst återkommer Göteborgsbaserade ståuppklubben ”Hilarious Stand-Up” med några av landets grymmaste komiker till Kajskjul 8. Räkna med roliga helkvällar där stämningen stegras, från igenkännande leenden till gapflabb och skrattattacker. Dörrarna öppnas kl 16.00 för våra matgäster, 17.00 välkomnar vi våra entrégäster. Stand-up kvällen börjar kl 18.00 med en liten lätt uppvärmning och en presentation av kvällens komiker med kvällens MC. Efter det snabbt in på kvällens rookie som får chansen att testa sina oneliners och erfarenheter, med andra ord en möjlighet att bli morgondagens stjärna. Därefter applåderar vi in kvällens support som värmer upp skrattmusklerna inför aftonens headliner som äntrar scenen. Vid 20-tiden kan du antingen varva ner, då går vi från snack till musik i baren. 

Ståuppare för 27 oktober samt 24 november kommer inom kort!

 

meny

Vi har olika menyer för kvällarna. Alla med ett vegetariskt alternativ, alla lika goda! Vill du köpa något på plats kan du välja våran goda delikatessbricka.

meny

Özz Nûjen 29 september

Han har gjort ALLT och lite till!
Hans första soloshow ”Dålig stämning” hade premiär 2012 och blev en stor succé och turnerade i tre säsonger i både Sverige och Norge. När föreställningen visades i SVT året efter blev det ett av de mest delade klippen på SVT Play under hela året.
Förutom stand-up har han jobbat på radio i bland annat ”Morgonpsset i P3”, sin egen radiotalkshow ”Özz i P1”, varit med i flera Wallanderfilmer, fotbollskomedin ”10 000 timmar” med Peter Magnusson och spelat teater på några av Sveriges största teatrar. Han är även en av grundarna till ståuppshowen ”Stockholm live” som gjort stand-up till en konstform att räkna med i Sverige. Kort och gott, han har gjort ALLT och lite till.

På scen denna kväll ser ni även kvällens MC Kadir Meral Han är mångsysslare: komiker, lärare, föreläsare, konferencier, krönikör och moderator. Han är bosatt på Västkusten, och har över tio års erfarenhet som komiker på scener runt om i landet. Johan Rünow är kvällens support. Han kallar sig själv för Sveriges bästa vardagsterrorist vilket han har gjort en föreställning om. Den hade premiär på Lund Comedy Festival 2014 och sålde slut väldigt fort. Med sin skruvade vardagshumor blir han snabbt en publikfavorit var han än dyker upp. Koshar Rasheed är västsveriges hungrigaste up-and-coming-rising star!

Biljetter & priser

• Åldersgräns 18 år.
• Bordsplacering görs i bokningsordning.
• Betalda biljetter återlöses ej.
• Begränsat antal rullstolsplatser finns och bokas alltid via telefon.
• Garderobsbiljett 25 kr, kan även förköpas vid köp av biljett.

Företags- och gruppbokning

Tider
  KVÄLLENS UPPLÄGG cirkatider
 • 16.00
  Matgäster välkomnas
 • 17.00
  Entrégäster välkomnas
 • 18.00
  Hilarious Stand-Up
 • 20.00
  Musik i baren