Change language

Magnus Betnér - 5 november

Fyra kvällar med Stand-up Comedy Night

Vi har samlat några av landets roligaste och mest träffsäkra komiker. Var och en med sina egna tänkvärda vardagsbetraktelser. Det blir helkvällar med flera kända namn och ett gäng förkomiker och supporters. Gemensamt är att det blir hysteriskt kul. Vi tycker att det blir ännu roligare om också du kommer!

Om kvällen

Göteborgsbaserade ståuppklubben ”Hilarious Stand-Up” kommer med några av landets grymmaste komiker till Kajskjul 8. Räkna med roliga helkvällar där stämningen stegras, från igenkännande leenden till gapflabb och skrattattacker. Vi börjar med en liten lätt uppvärmning då MC presenterar komikerna. Efter det snabbt in på en förkomiker som får chansen att testa sina oneliners och erfarenheter, med andra ord en möjlighet att bli morgondagens stjärna. Därefter applåderar vi in en support som värmer upp skrattmusklerna inför aftonens headliner som äntrar scenen. Vid 21-tiden kan du antingen varva ner och tacka för ikväll, eller fortsätta med häng i baren. 

 

 

meny

Vi har olika rätter för varje kväll. Alla med ett vegetariskt alternativ och alla lika goda! På plats kan du köpa våran goda delikatessbricka och snacks.

meny

Måns Möller 26 januari

För dom flesta är Måns kanske mest känd för sitt egna tv-program ”Cirkus Möller”, men även som ständig panelmedlem i ”Time Out”. Hans humor är snabb, bred och vass.
Det är på scenen som Måns Möller verkligen kommer till sin rätt. I det spontana mötet med publiken blixtrar det till av komiska infall. Han ses som landets bästa improvisatör och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt.

På scen ser ni även MC Katarina Alfredsson som med sin härliga humor och värme får publiken exakt dit hon vill. Hon driver sedan några år tillbaka ståuppklubben ”Humorklubban” i Hovås. 

Kvällens supportrar är Svea Sigmond som på väldigt kort tid blivit en av Sveriges mest lovande talanger. Hon reser land och rike runt och uppträder med ett enda mål i sikte, att få dig att skratta. Ludde Samuelsson började med stand-up comedy redan vid 17 års ålder och är idag en av branschens mest erfarna och omtyckta komiker. 

läs mer

Jonathan Unge 23 februari

Jonathan Unge blev utsedd till årets manliga komiker 2018 OCH 2019! Han är inte bara känd som ståuppkomiker. I poddvärlden gör han stora avtryck i alla poddar han medverkar i.
Het, hetare, hetast är lika med Jonathan Unge! Sveriges mest aktuella ståuppare idag.

På scen ser ni även MC Anders Kettunen som har uppträtt med dom flesta stora namnen i Sverige och drivit flera ståuppklubbar dom senaste 10 åren. Med sin långa erfarenhet kommer han att lotsa er genom kvällen.

Kvällens support är Petter Bristav. Gillar man poddar vet man vem Petter är. Just nu är han högaktuell som författare till den roliga boken ”40 väldigt goda Hot Shots” som rinner ner från försäljningshyllorna som smör i en öppen kyl en varm sommardag. 

Förkomiker är Christer Svensson som bara kört stand-up i några år men han blir snabbt bara roligare och roligare. Vi hyrde ett tåg från Stockholm bara för att ni skall få njuta av hans härliga avslappnade humor för en kväll.

Slutsålt!

läs mer 

Özz Nûjen 31 maj

Komikern, skådespelaren och radioprataren Özz har alltid många järn i elden. Han är utan tvekan en av dom hårdast arbetande komikerna i Sverige idag. Äntligen kommer han tillbaka till Hilarious och Kajskjul 8 för en kväll fylld av skratt och värme.

På scen ser ni även MC Anders Kettunen som har uppträtt med dom flesta stora namnen i Sverige och drivit flera ståuppklubbar dom senaste 10 åren. Med sin långa erfarenhet kommer han att lotsa er genom kvällen.

Gustav Härdner är kvällens support. Han är mest känd från Youtube-sketcherna som Blå i ”Vilken färg är du”. Hans humor river ner skrattsalvor kväll efter kväll på olika klubbscener.
Fantastiskt rolig människa som har en enormt härlig energi på scenen.

läs mer

Magnus Betnér 5 november

Inte bara en utan två gånger har Magnus blivit utsedd till Sveriges bästa manliga komiker. Efter två år i ”pension” är han äntligen tillbaka på scen. Vassare, roligare och lite mer ödmjuk dyker han upp. För Magnus är ingenting heligt. Antingen så gillar man honom eller så älskar man honom. 

På scen ser ni även MC Anders Kettunen som har uppträtt med dom flesta stora namnen i Sverige och drivit flera ståuppklubbar dom senaste 10 åren. Med sin långa erfarenhet kommer han att lotsa er genom kvällen.

Christian Kalcic är kvällens support. Med stor portion humor skojar han om allt mellan himmel och jord. Om allt ifrån sig själv till sina väldigt roliga imitationer av kända personer. 

läs mer 

Biljetter & priser

• Platser bokas fram till 14.00 aktuell söndag, därefter köp vid dörr i mån av plats.
• Pris köp vid dörr: 345 kr.

• Åldersgräns 18 år.
• Bordsplacering görs i bokningsordning.
• Betalda biljetter återlöses ej.
• Begränsat antal rullstolsplatser finns och bokas alltid via telefon.
• Garderobsbiljett 30 kr på plats, kan även förköpas vid köp av biljett för 25 kr.
• Menygäster placeras framför showplatsgäster.

Företags- och gruppbokning

Speldatum
Datum
Stand-up + mat
Endast Stand-up
Tider
  KVÄLLENS UPPLÄGG cirkatider
 • 17.00
  Matgäster välkomnas
 • 17.30
  Senast ankomsttid för matgäster, maten serveras
 • 18.00
  Entrégäster välkomnas
 • 18.30
  Senast ankomsttid för entrégäster
 • 19.00
  Hilarious Stand-Up
 • 21.00 -
  Bar & musik
Angående Covid-19 och ditt besök hos oss

Kajskjul 8 följer noggrant händelseutvecklingen av Covid-19 och agerar enligt myndigheternas direktiv och riktlinjer. Vi har fokus på våra gästers säkerhet, hålla avstånd och arbetet med hygien. Med tillförsikt börjar vi nu blicka framåt och vi hoppas på ett bättre utgångsläge!