Change language

Johan & Björn - Din j-vla fegis!

Den hyllade föreställningen Din J-vla Fegis. Två extra föreställningar!

Efter publikrusningen till vårens föreställningar återkommer de för ytterligare två kvällar med Din J-vla Fegis!. Under september kommer skådespelarna Björn A Ling och Johan Östling tillbaka för att hylla livet på sitt ytterst träffsäkra och värmländska sätt i en underfundig och personlig föreställning. Vi känner igen dem från succéserien Ack Värmland och långfilmer som Smala Sussie, Mammas pojkar och Bröllopsfotografen. 

Om föreställningen

Föreställningen handlar om våra drömmar om ett bekvämt liv och att ta den enklaste vägen dit, utan att egentligen göra våra egna val. Vi lever alla bakom en fasad och är experter på att inte våga ifrågasätta. Med stark scennärvaro, en avspänd kontakt med publiken och en förmåga att spetsa de komiska detaljerna sätter Björn A Ling och Johan Östling fingret på hur vi vanliga snälla medborgare inte vågar säga ifrån. Självklart på värmländska och med massor av igenkännande humor, musik och en del allvar.

2- rätters meny

Vad vore en lyckad helkväll utan en smakfull måltid. Du kan köpa en 2-rättersmeny inklusive show eller enbart biljett till showen. Våra kockar har komponerat en 2-rättersmeny och du kan välja att köpa till en dessert som ackompanjerar föreställningen på godaste sätt, såklart med inspiration från Värmland. Dryck kan köpas till genom förbokning eller beställas på plats.

kvällens meny

Om Björn och Johan

Humor och musik har alltid tagit stor plats Björn A Lings och Johan Östlings liv. De började uppträda tillsammans som trubadurer redan under skoltiden. Tillsammans med ytterligare några barndomskamrater bildade de sedan showbandet The Starboys som turnerade flitigt i Sverige och gästade även USA, Holland, Danmark, Norge och Finland. Med stora roller i Ulf Malmros filmer Smala Sussie (2003), Bröllopsfotografen (2009) och Mammas pojkar (2012) samt tv-serien Ack Värmland har de etablerat sig som väldigt omtyckta skådespelare för den svenska publiken.

Björn A Ling föddes 1974 i Karlstad. Björn arbetar utöver skådespeleriet även som konferencier, moderator och föreläsare.

Johan Östling föddes 1973 i Karlstad. Idag arbetar Johan, förutom som musiker, underhållare och skådespelare, även som föreläsare.

Biljetter & priser

Åldersgräns 18 år. Bordsplacering görs i bokningsordning. Menygäster placeras framför showgäster. Betalda biljetter återlöses ej. Rullstolsplatser finns och bokas via telefon.

Företags- och gruppbokning

Tider
  KVÄLLENS UPPLÄGG cirkatider
 • 18.15
  Dörrarna öppnas! Matgäster välkomna
 • 18.45
  Senast ankomsttid matgäster
 • 19.00
  Gästerna hälsas välkomna från scen
 • 19.15
  Middagen serveras
 • 19.30
  Insläpp showgäster - de gäster som ej äter middag
 • 20.15
  Senast ankomsttid showgäster
 • 21.00
  Föreställningen börjar
 • 22.45
  Bar & musik
 • Öppet till sent
Press