Change language

Andreas Weise - Andreas Weise

Personlig och nära kväll

Vinnaren av Stjärnornas Stjärna 2019 heter Andreas Weise, en modern artist med rötterna i den traditionella swing- och soulmusiken. Efter vinsten i Stjärnornas Stjärna så har Andreas Weise inte direkt legat på latsidan. Han har arbetat i studion med att färdigställa sin nya singel och skrivit fler låtar. Nu kommer han till oss som enda stopp i Göteborg under sin turné.

Om konserten

Vi bjuds på nyskrivna låtar och en nära personlig afton. ”My Love Runs Deep”. Det är första singelsläppet på länge och är en modern poplåt som är skriven av Weise själv tillsammans med låtskrivarna David Fremberg och Alexander Holmgren. För produktionen står Fredrik Sonefors (Norlie KKV, Hanna & Liamoo med flera).

– Det kommer bli fantastiskt att få möta min gamla, men även nya publik på min första egna turné. Jag ser fram emot att få spela nytt material och personliga favoriter samt ta chansen att dela med mig av historier och berätta om mitt liv på ett mer personligt plan. Det finns en hel del som jag aldrig någonsin pratat om tidigare. Problematiken med att hitta sig själv, men även att våga vara sig själv är något som präglat hela mitt liv, särskilt alla gånger jag inte blivit bedömd enbart utefter min talang och passion för musiken. Hur humorn fungerat som ett försvar för att inte låta alla lära känna hela Andreas Weise, utan bara den sidan som gör minst ont.

kvällens meny

Till denna kväll kan du välja mellan en härlig höstgryta, kött eller vegetarisk. Är du inte så hungrig kan du välja vår delikatessbricka, allt komponerat av vår egna köksmästare Daniel Littorin.

meny

Om Andreas Weise

Andreas slog igenom i Idol för nästan tio år sedan, det var där och då alla fick upp öronen för hans fantastiska sångröst. Sedan dess har han dessutom medverkat i Melodifestivalen, Let’s Dance, Körslaget, och Så ska det låta, för att nämna några fler TV-produktioner. 
Det var något de svenska folket blev varse om under vårens TV-succé ”Stjärnornas Stjärna”. Han gick från klarhet till klarhet och hans popularitet bland TV-tittarna visade inga gränser. När Andreas till slut stod som segrare i maj månad visste de flesta vad denna artist är kapabel till.
Andreas har även turnerat med Diggiloo och med den kritikerrosade hyllningen till Frank Sinatra. Hösten 2016 spelade han huvudrollen i musikalen Kinky Boots på Malmö Operan, vilket sammanhang man än sätter honom i levererar han på allra, högsta nivå. Alltid!
I dagsläget streamar runt 80 miljoner hans låtar, vilket är svårslaget ens för våra allra största musikexporter, och med nytt material i bagaget är dessa snart ett minne blott.

 

Biljetter & priser

• Åldersgräns 18 år.
• Bordsplacering görs i bokningsordning.
• Betalda biljetter återlöses ej.
• Begränsat antal rullstolsplatser finns och bokas alltid via telefon.
• Garderobsbiljett 25 kr, kan även förköpas vid köp av biljett.

Företags- och gruppbokning

Speldatum
Datum
Middag+Show
Endast show
Tider
  KVÄLLENS UPPLÄGG cirkatider
 • 18.00
  Dörrarna öppnas, menygäster välkomnas
 • 18.30
  Maten serveras
 • 18.30
  Showplatsgäster välkomnas
 • 19.00
  Senast ankomsttid för showplatsgäster
 • 20.00
  Andreas Weise & Co på scen
 • 21.30
  Bar & musik
 • 22.30
  Tack för ikväll!
Press

Lokalpressen Partille

Hej!
Du har hittat till en sida med en artist som redan varit här.
Förhoppningsvis har vi något i vårt aktuella utbud som faller i smaken.
Är du nyfiken på vilka artister som varit här under åren – ta en titt HÄR.
Angående Covid-19 och ditt besök hos oss

Kajskjul 8 följer noggrant händelseutvecklingen av Covid-19 och agerar enligt myndigheternas direktiv och riktlinjer. Vi har fokus på våra gästers säkerhet, hålla avstånd och arbetet med hygien. Med tillförsikt börjar vi nu blicka framåt och vi hoppas på ett bättre utgångsläge!