Change language
14 May 2019

EN ROLIGARE SOMMAR PÅ KAJSKJUL 8

Stand-up med landets bästa komiker under sommaren.

I sommar tar några av landets roligaste komiker vägen om hamnen i Göteborg. Kajskjul 8 satsar på välkända och omtyckta namn som bland annat Emma Knyckare, Ann Westin, Kodjo Akolor, Hasse Brontén, Lennie Norman och Robin Paulsson m.fl..

Nu är det dags för några av landets främsta komiker att komma till Kajskjul 8 i Göteborg. Lördagar från och med den 29 juni och fram till den 17 augusti satsar Kajskjul 8 stort på stand-up med bland andra Emma Knyckare, Ann Westin, Kodjo Akolor, Hasse Brontén, Lennie Norman och Robin Paulsson. Det är den Göteborgsbaserade ståuppklubben ”Hilarious Stand-Up” som flyttar in på Kajskjul 8:s Sommarbistro med några av landets vassaste komiker. Sommarens lördagskvällar lär bli välbesökta när de stora namnen kommer på besök och dessutom får sällskap av rookies och supports. Allt för att stegra stämningen under kvällen, från igenkännande leenden till gapflabb och skrattattacker.

Serveringen öppnar kl 18 och stand-up showen börjar 20.00 med en presentation och lite lätt uppvärmning av kvällens MC, sedan snabbt in på kvällens rookie som får chansen att testa sina oneliners och erfarenheter, med andra ord en möjlighet att upptäcka morgondagens stjärna. Därefter kommer kvällens support och tänjer på skrattmusklerna inför aftonens headline som entrar scenen.

Om artisterna

Ann Westin

Hon är vald till Sveriges bästa kvinnliga ståuppare inte mindre än tre gånger. Senast med motiveringen “Med sin timing och obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar utvecklas”. Många är förvånade över att hon har fått priset tre gånger. Det borde varit fler.

Lennie Norman

Lennie Norman började som musiker men övergick till att leverera träffsäker humor som fick många gillare och några ogillare. Som en av pionjärerna inom svensk stand-up satte han genast ribban, och han la den högt med en gång. Förra året turnerade han runt om i Sverige sin egen show “Gubbvarning”.

Hasse Brontén

Hasse är före detta Säpo-polisen som blev programledare för ”Efterlyst” och startade podcasten ”Snutsnack” som på kort tid har den blivit en av Sveriges mest uppskattade poddar. Han är även en av Sveriges mest bokade komiker. Det här är ett av många citat som säger mycket om hans framträdande: ”Hasse får med sin härliga personlighet och avslappnande humor vilken publik som helst att ha en fantastisk rolig kväll.

Kodjo Akolor

Kodjo Akolor är kanske mest känd som en av programledarna för årets Melodifestival, Musikhjälpen, P3 Guld och inte minst Morgonpasset i P3 där han med sitt sprudlande humör och en nyfikenhet fått trötta svenskar att piggna till. Parallellt med radio- och TV-livet har Kodjo blivit en av landets mest uppskattade och roligaste komiker. 2015 debuterade han med sin egen stand-up show ”Brott mot jantelagen” och gav sig ut i landet för att prata om att vi faktiskt ska tro att vi är något.

Emma Knyckare

Emma Knyckare har skaffat sig en stor fanbase som programledare och komiker. Under flera år ledde hon ”Morgonpasset” och ”Tankesmedjan”. Hon var en av programledarna för ”Musikhjälpen” 2013 och samma år drog hon igång sitt eget radioprogram ”Knyckare i P3″. Förra året startade hon ”Statement festival” och turnerade landet runt med sin egen ståuppshow ”Årets Mama – En föreställning om familjeliv, underliv och kärlek”.

Robin Paulsson

Med sin populära talkshow ”Robins” är det få som inte vet vem Robin Paulsson är. Som programledare för Melodifestivalen 2015 tillsammans med Sanna Nielsen mötte han en ännu större publik. Alla kanske inte känner till att han dessutom har skrivit manus till sketchprogrammen ”Kvarteret Skatan” och ”Extra Allt”. Robin har även medverkat i ”Parlamentet” och varit programledare för ”Svenska Idrottsgalan” ett par gånger.

Kontaktinfo

Biljetter via www.kajskjul8.se, telefon 031-10 75 50 eller mail: bokning@kajskjul8.se

Presskontakt:

Rickard Werecki, 0707178008 pr@werecki.com Werecki Promotion Company www.werecki.com

Om Kajskjul 8

Kajskjul 8 är en intim scen för storslagen underhållning. Genom åren har en rad av våra mest folkkära artister stått på scen, bland annat Petra Mede, Mia Skäringer, Tommy Körberg, Jerry Williams, Galenskaparna, Pistvakt samt Stefan Andersson. Såväl publiken som artisterna uppskattar den personliga atmosfären som präglar Kajskjul 8. Läs mer via www.kajskjul8.se

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.