Change language
24 April 2018

Arvingarnas första egna krogshow till Kajskjul 8 i höst.

Arvingarna till Kajskjul 8!

Nu släpps biljetter till två helkvällar med Arvingarna den 12 och 13 oktober på Kajskjul 8. Då bjuds det på en kavalkad av hits, återblickar och en härlig festkväll.

”Det här skall bli riktigt kul att få köra två unika krogshowskvällar i höst, att få dela med oss av vår musikaliska resa och bjuda på några gapskratt. Kan det bli mer göteborgskt än Arvingarna på Kajskjul 8!”, säger Casper.

Uppvuxna med både dansmusik och hårdrock och närmare trettio år tillsammans finns det inte många band som kan leverera en tajt spelning med dans och mellansnack på ett sånt lekfullt och charmigt sätt som Arvingarna. Det kommer bli svårt att sitta still och lika svårt att inte älska dessa män på scen, som fortfarande är samma killar som förr.

Om Arvingarna

Arvingarna bildades i Partille utanför Göteborg 1989. Redan 1992 fick de en grammis och året därpå slog de igenom med dunder och brak genom att vinna melodifestivalen med Eloise. De fick representera Sverige i Eurovision Song Contest där de blev sjua.

Sedan dess har de släppt 17 album, haft ett 20-tal låtar på Svensktoppen, varit med i Melodifestivalen ytterligare tre gånger och vunnit två grammisar. Inte undra på att de är en av våra mest folkkära artister. De flesta känner nog till varför de heter Arvingarna, men för de som inte vet så är det för att bandets medlemmar har föräldrar som bildade Streaplers och Flamingokvintetten. Just nu är de aktuella med nya singeln ”Hon och jag”.

Casper Janebrink. Bas och sång

Kim Carlsson. Gitarr och sång

Lars ”Lasseman” Larsson. Keyboard, gitarr och sång

Tommy Carlsson. Trummor och sång

Biljettsläpp: 26 april kl 10.00

Biljetter via www.kajskjul8.se, telefon 031-10 75 50 eller bokning@kajskjul8.se

Presskontakt: Rickard Werecki, 0707-178008 / pr@werecki.com / www.werecki.com

 

Om Kajskjul 8

Kajskjul 8 är en intim scen för storslagen underhållning. Genom åren har en rad av våra mest folkkära artister stått på scen, bland annat Petra Mede, Mia Skäringer, Tommy Körberg, Jerry Williams, Galenskaparna, pistvakt, Eric Gadd samt Stefan Andersson. Såväl publiken som artisterna uppskattar den personliga atmosfären som präglar Kajskjul 8. Läs mer via www.kajskjul8.se

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.