Change language
##

Går ni i giftastankar och är stora Lasse Stefanz-fans? Då kommer här ett tillfälle ni INTE får missa! Bandets sångare Olle Jönsson är nämligen (av Länsstyrelsen) utsedd vigselförrättare och ger några få lyckliga par möjligheten att vigas av honom på scenen innan starten av den bejublade föreställningen ”De första ljuva åren”. Växla ringar och svara ja under Jönssons ledning och få sedan en personligt dedikerad kärlekssång sjungen endast för er!

 

 

Så här vinner du din drömvigsel

För att tävla måste ni ha köpt biljetter till Lasse Stefanz show "De första ljuva åren" torsdag 19 december eller fredag 20 december.
Mejla bokningsnummer samt en motivering till: kristin.blidner@kajskjul8.se
Villkor: det ges en vigsel per kväll och vinnare utses av Kajskjul8. Man måste även visa upp giltig hindersprövning på plats (annars blir vigseln ogiltig). Sista tävlingsdatumet är 1 december. Vi kontaktar vinnarna senast 5 december via mejl. Så ta tag i din käraste och gör slag i saken, det blir en oförglömlig kväll!

lasse stefanz firar sina första ljuva år med unik krogshow

Efter att ha spelat i över femtio år på svenska dansbanor och under 2018 sålt ut landets alla konserthus är det äntligen premiär för en unik krogshow med Lasse Stefanz i Göteborg. Njut av en specialkomponerad tre-rätters meny och lyssna till de bästa låtarna och minnen från de första ljuva åren fram tills idag. Efter 76 varv runt jorden i sin turnébuss är de äntligen framme. På Kajskjul 8.

läs mer och boka
Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.