Change language

Vad sägs om lite frid från julen? Koppla av från julstöket för en kväll och ta med dina nära och kära eller arbetskamrater för en helkväll med god mat och härlig underhållning med Lasse Stefanz. Eller överraska med ett litet platt paket under granen med biljetter till Stefan Anderssons nypremiär i januari. Så från oss alla till er alla, tre varma, helt fantastiska helkvällar som passar alldeles ljuvligt antingen före eller efter jul!

 

 

Lasse Stefanz firar sina första ljuva år med unik krogshow

Efter att ha spelat i över femtio år på svenska dansbanor och under 2018 sålt ut landets alla konserthus är det äntligen premiär för en unik krogshow med Lasse Stefanz i Göteborg. Njut av en specialkomponerad tre-rätters meny och lyssna till de bästa låtarna och minnen från de första ljuva åren fram tills idag. Efter 76 varv runt jorden i sin turnébuss är de äntligen framme. På Kajskjul 8.

läs mer och boka

Succéföreställningen med Stefan Andersson är tillbaka!

Vi är överlyckliga över att hälsa Stefan Andersson välkommen tillbaka med sin musikaliska berättelse från krigsutbrottet 1939 till fredens klockringningar 1945. Biljetterna till succéföreställningen ”Flygblad över Berlin” sålde snabbt slut. Nu har du chans att boka till nypremiären i januari 2020. Missa inte Stefan Anderssons tolkning av andra världskriget, om personliga möten och politiska händelser. En perfekt julklapp!

läs mer och boka
Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.

Angående Covid-19 och ditt besök hos oss

Kajskjul 8 följer noggrant händelseutvecklingen av Covid-19 och agerar enligt myndigheternas direktiv och riktlinjer. Vi har fokus på våra gästers säkerhet, hålla avstånd och arbetet med hygien. Med tillförsikt börjar vi nu blicka framåt och vi hoppas på ett bättre utgångsläge!