Change language

Hilarious Stand-up 31 maj

 

Headline – Özz Nûjen

Komikern, skådespelaren och radioprataren Özz har alltid många järn i elden. Just nu är han högaktuell med publiksuccén ”Världens Historia – Den osminkade sanningen” som drar fulla hus över hela landet som han gör med sin ständiga vapendragare Måns Möller.
Hans första soloshow ”Dålig stämning” som hade premiär 2012, blev en stor succé och turnerade i tre säsonger i både Sverige och Norge. När föreställningen visades i SVT året efter blev det ett av de mest delade klippen på SVT Play under hela året.
Özz hade en av huvudrollerna tillsammans med Peter Magnusson i fotbollskomedin ”10 000 timmar”, han har varit sommarvärd i P1 hela två gånger, haft en egen radioshow ”Özz i P1” och varit programledare i ”Morgonpasset i P3”.
Under våren 2018 kunde ni även se honom som ”Carlsson” i Strindbergs folkkomedi ”Hemsöborna” på Göteborgs Stadsteater.
Han är utan tvekan en av dom hårdast arbetande komikerna i Sverige idag. Äntligen kommer han tillbaka till Hilarious och Kajskjul 8 för en kväll fylld av skratt och värme.

Mc – Anders Kettunen

Han har uppträtt med dom flesta stora namnen i Sverige och drivit flera ståuppklubbar dom senaste 10 åren. Med samma scennärvaro som Elvis Presley har idag får han vilken publik som helst att känna sig trygg. Med sin långa erfarenhet kommer han att lotsa er genom kvällen.

Support – Gustav Härdner

Gustav är mest känd från Youtube-sketcherna som Blå i ”Vilken färg är du”. Just nu är han med i massor av ståuppshower och blir bara bättre och bättre. Hans humor river ner skrattsalvor kväll efter kväll på olika klubbscener.
Han är naturligt rolig som person. Sist han uppträdde på Hilarious scen sprang han i väg med sin ullrock och den kvällens konferenciers jacka utanpå sin jacka, utan att märka det. Fantastiskt rolig människa som har en enormt härlig energi på scenen.

 

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.

Angående corona-information om ditt besök hos oss

Flertalet av våra evenemang är i dagsläget flyttade till efter sommaren. Vi jobbar på för fullt för att hitta nya datum. När dessa väl är klara, kommer vi löpande att uppdatera vår hemsida och övriga kanaler. Ni som har bokade biljetter kommer vi kontakta via telefon eller mail inom kort. Som ni säkert förstår så är det många som kontaktar oss nu, så vår svarstid är dessvärre längre än vanligt.