Change language

Hilarious Stand-up 3 maj

 

Headline – Ann Westin

Ann Westin är korad hela 3 gånger till årets kvinnliga komiker vid Stand-up galan med motiveringen: ”Med sin timing och obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar att utvecklas” Många är förvånade över att hon fått priset 3 gånger. Det borde vara fler!
Hon hittar sina ämnen i det som är runt henne; hennes klänning av vaxduk, att skriva på getskinn och att simma i bassängen med så stora bröst att hon går på grund.
Anns stand-up lämnar ingen oberörd – och de flesta lite rädda.
2016 släppte Ann sin första bok – ”Livet är som en sten i skon – det skaver om man inte gör något åt det”.
Under våren 2017 medverkade Ann i ”Egenmäktigt förfarande” på Scalateatern tillsammans med bland andra Krister Henriksson och Jessica Liedberg.
2017 firade Ann dessutom 20 år som komiker, detta med en färgsprakande jubileumsshow som också filmades och har visats på SVT.

Mc – Anders Kettunen

Han har uppträtt med dom flesta stora namnen i Sverige och drivit flera ståuppklubbar dom senaste 10 åren. Med samma scennärvaro som Elvis Presley har idag får han vilken publik som helst att känna sig trygg. Med sin långa erfarenhet kommer han att lotsa er genom kvällen.

Support – Isak Jansson

Isak är utan tvekan en av landets absolut skickligaste komiker som finns idag. Allt han rör vid blir till komediguld. Förra årets vinnare på svenska stand-up galan med årets föreställning ”Quick – en humorshow” om Sveriges ”värsta” seriemördare, som han gjorde ihop med den sjungande trubaduren Ola Aurell.
Han har skrivit manus till mängder av teveprogram som du garanterat har skrattat åt hemma i soffan. Men det är live på en ståuppscen som han kommer till sin rätt med sina hysteriskt roliga imitationer av bland andra Martin Timell, kungen och drottning Viktoria.

 

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.