Change language

Hilarious Stand-up 29 mars

 

Headline – Magnus Betnér

Inte bara en, utan två gånger har Magnus blivit utsedd till Sveriges bästa manliga komiker. Efter två år i ”pension” är han äntligen tillbaka på scen. Vassare, roligare och lite mer ödmjuk dyker han upp hos oss.
Det finns inte en scen han inte har uppträtt på. Han har uppträtt i en kyrka, på stan och till och med på ett dagis. För Magnus är ingenting heligt. Efter otaliga soloföreställningar, tv-framträdande i Parlamentet, Extra, extra, Stockholm live och Släng dig i brunnen finns det inte en svensk som inte vet vem Magnus Betnér är och har en åsikt om.
Antingen så gillar man honom eller så älskar man honom. Just nu är han på turné med sin show ”Work in progress” som inte helt otippat säljer slut överallt. Intresset efter att se Magnus Betnér har aldrig varit större.

Mc – Anders Kettunen

Han har uppträtt med dom flesta stora namnen i Sverige och drivit flera ståuppklubbar dom senaste 10 åren. Med samma scennärvaro som Elvis Presley har idag får han vilken publik som helst att känna sig trygg. Med sin långa erfarenhet kommer han att lotsa er genom kvällen.

Support – Christian Kalcic

Christian vet hur man roar både på och av scen. Med många år i ryggen inom branschen börjar han bli en veteran inom genren. Med stor portion humor skojar han om allt mellan himmel och jord, om sig själv och sina väldigt roliga imitationer av kända personer. När du har sett Christian på scen så vill du bara se mer och mer och mer.

 

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.

Angående corona-information om ditt besök hos oss

Flertalet av våra evenemang är i dagsläget flyttade till efter sommaren. Vi jobbar på för fullt för att hitta nya datum. När dessa väl är klara, kommer vi löpande att uppdatera vår hemsida och övriga kanaler. Ni som har bokade biljetter kommer vi kontakta via telefon eller mail inom kort. Som ni säkert förstår så är det många som kontaktar oss nu, så vår svarstid är dessvärre längre än vanligt.