Change language

Hilarious Stand-up 26 januari

 

Headline – Måns Möller

För dom flesta är Måns kanske mest känd för sitt egna tv-program ”Cirkus Möller”, men även som ständig panelmedlem i ”Time Out”. Hans humor är snabb, bred och vass.
Det är på scenen som Måns Möller verkligen kommer till sin rätt. I det spontana mötet med publiken blixtrar det till av komiska infall. Han ses som landets bästa improvisatör och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt.
Visst kan Måns humor hetta till lite, men den värmer alltid – inte bränns.
Just nu är Måns också högaktuell med publiksuccén ”Världens Historia – Den osminkade sanningen” som drar fulla hus över hela landet. Han kommer även att medverka i Stjärnorna på slottet som har premiär den 28/12 på SVT.
Måns har blivit utsedd till Sveriges bästa manliga komiker och ni som kommer och ser honom live i januari kommer att förstå varför. 

Mc – Katarina Alfredsson

Med sin härliga humor och värme får hon publiken exakt dit hon vill. Hon driver sedan några år tillbaka ståuppklubben ”Humorklubban” i Hovås. Katarina körde hos oss i somras med Ann Westin och det var många som ville att hon skulle komma tillbaka. Äntligen är hon här!

Support – Ludde Samuelsson

Ludde började med stand-up comedy redan vid 17 års ålder och är idag en av branschens mest erfarna och omtyckta komiker. Ludde har uppträtt på de flesta av Sveriges största ståuppscener så som på RAW, Norra brunn och Oslipat i Malmö.
2017 turnerade han runt med sin soloföreställning ”Ludde Samuelsson säger något kul” och 2019 kom hans tredje Spotify-album ”Kerstins man”.
Förutom stand-up har han bland annat skrivit manus till tv-programmet ”Robins” och ”Svenska nyheter”. 2019 startade han det humoristiska magasinet ”Nisch”. Det bara osar humor kring Ludde Samuelsson.

Support – Svea Sigmond

Svea sa upp sig från en trygg chefstjänst för att helhjärtat kunna satsa på stand-up comedy. Hon har på väldigt kort tid blivit en av Sveriges mest lovande talanger. Hon reser land och rike runt och uppträder med ett enda mål i sikte, att få dig att skratta.

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.

Angående corona-information om ditt besök hos oss

Flertalet av våra evenemang är i dagsläget flyttade till efter sommaren. Vi jobbar på för fullt för att hitta nya datum. När dessa väl är klara, kommer vi löpande att uppdatera vår hemsida och övriga kanaler. Ni som har bokade biljetter kommer vi kontakta via telefon eller mail inom kort. Som ni säkert förstår så är det många som kontaktar oss nu, så vår svarstid är dessvärre längre än vanligt.