Change language

Hilarious Stand-up 23 februari

 

Headline – Jonathan Unge

Jonathan blev utsedd till årets manliga komiker 2018 OCH 2019! Han är inte bara känd som ståuppkomiker. I podd-världen gör han stora avtryck i allt han medverkar i så som Della monde, Lilla drevet, Stormens utveckling med flera. I årets upplaga av ”På spåret” på SVT tävlar han med sin mamma som lagkamrat. På SVT play är han just nu aktuell i serien ”Kurs i självutplåning”. Och väldigt många har haft honom som favorit i årets ”Släng dig i brunnen”.
Het, hetare, hetast är lika med Jonathan Unge! Sveriges mest aktuella ståuppare idag.

Mc – Anders Kettunen

Han har uppträtt med dom flesta stora namnen i Sverige och drivit flera ståuppklubbar dom senaste 10 åren. Med samma scennärvaro som Elvis Presley har idag får han vilken publik som helst att känna sig trygg. Med sin långa erfarenhet kommer han att lotsa er genom kvällen.

Förkomiker – Christer Svensson

Han har bara kört stand-up i några år men han blir snabbt bara roligare och roligare. Vi hyrde ett tåg från Stockholm bara för att ni skall få njuta av hans härliga avslappnade humor för en kväll.

Support – Petter Bristav

Äntligen kommer Skara-sonen hem, eller hem och hem, han kommer till oss i Göteborg. Gillar man poddar vet man vem Petter är. Just nu har han sin egen podd ”Va glor du på” som ligger högt upp på lyssnar-listorna. Han är högaktuell som författare till den roliga boken ”40 väldigt goda Hot Shots” som rinner ner från försäljningshyllorna som smör i en öppen kyl en varm sommardag. Men det är på en ståuppscen vi vill se honom och det är där han är som roligast!

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.

Angående Covid-19 och ditt besök hos oss

Kajskjul 8 följer noggrant händelseutvecklingen av Covid-19 och agerar enligt myndigheternas direktiv och riktlinjer. Vi har fokus på våra gästers säkerhet, hålla avstånd och arbetet med hygien. Med tillförsikt börjar vi nu blicka framåt och vi hoppas på ett bättre utgångsläge!